Referencer

Her kan du se hvad kunderne siger om Sandbergs Erhvervsbooking

Klercke KOMMUNIKATION& har samarbejdet med Sandbergs Erhvervsbooking siden 2007. Igennem årene har Heidi Sandberg Christensen med stor entusiasme og professionalisme booket rigtig mange møder for vores kunder. Heidi brænder for sit arbejde og det mærker man tydeligt. Det er sådan, man brænder igennem til kunderne på. For når man selv er engageret og har stor interesse i det emne, man taler med kunderne om, så opstår den gode dialog. Og det er en helt anden oplevelse end at have en aggressiv telefonsælger i røret. Netop det er både jeg og vores kunder rigtigt glade for.’

Lone Klercke

ejer, Klercke KOMMUNIKATION&

Vi har mange gange gjort brug af Sandbergs erhvervsbooking, med gode resultater. Vores kunder skal findes inden for landbrug, fødevareindustri, kommuner og boligforeninger. Heidi er god til at få kontakt med de ansvarlige inden for indkøb, og er der hindringer i kommunikationen, er hun hurtig klar med alternative og nye indgange til mulig kontakt.

Jan Skov Jensen

Scan-kill A/S

Jeg har, med stort udbytte, benyttet Sandbergs Erhvervsbooking til at skabe kontakt til større landbrugskunder. Heidi har løst opgaven med et yderst tilfredsstillende resultat for min virksomhed.
Heidi har med sit kendskab til landbruget i almindelighed kunnet komme igennem med en mødeaftale med beslutningstageren og samtidig efterlade et positivt indtryk hos dem hun har talt med.
Jeg har benyttet Sandbergs Erhvervsbooking gennem flere år og kan varmt anbefale andre at benytte virksomheden.

Carl Baltzer

Forsikringsmægler

Jeg har personligt haft et Samarbejde med Heidi Christensen omkring booking af mødeaftaler siden 1996. Først som ansat samme sted som Heidi og senenere har Heidi været ansat i min virksomhed i en række år.

Da hun valgte at blive selvstændig og starte Sandbergs Erhvervsbooking ApS var det en naturlig udvikling af vi valgte at bliver kunde her.

Vi har i de mange år oplevet møder af god kvalitet som på ingen måde føles presset igennem. De mange års samarbejde er jo et klart bevis på at vi er yderst tilfredse. Heidi formår at lave aftaler med alt fra en Vestjysk bonde til en direktør på bonede gulve.

Peter Krogh

Forsikringsmælger, De Frie