Hvem er Sandbergs Erhvervsbooking

Lær at lytte til jaerne

 

 

Jeg hedder Heidi Sandberg og har arbejdet med mødebooking i 22 år – de første 10 år som ansat i forsikringsbranchen og fra 2006 indtil nu som selvstændig mødebooker til erhvervslivet. Jeg er en et utroligt dedikeret menneske og jeg gør aldrig noget halvt. Mit liv er mit arbejde og mit arbejde er mit liv.

Baggrund

Jeg er oprindeligt fra Skælskør, hvor jeg voksede op i tæt forening med naturen. Min farbror havde en gård, hvor jeg ofte kom for at hjælpe til. Jeg elskede dyrene og de mange rutiner, som er forbundet med en hverdag som landmand. På landet er man altid på arbejde og det sidder fast i mig den dag i dag. Mit arbejde – min passion er en 24 timers beskæftigelse.

Nysgerrighed og gåpåmod

Derfor elsker jeg også mit job, hvor jeg føler at jeg gør en særlig forskel. Det er en stor motivation at opleve hvordan min bistand hjælper mine kunder til at skabe bedre resultater. Jeg er som menneske særdeles nysgerrig og brænder igennem, når jeg møder nye stemmer i den anden ende af røret. Det er en sport for mig, at læse folks grundstemning og arbejde ud fra det jeg modtager igennem telefonen. Det er måske derfor, at de titusinder af samtaler jeg har haft igennem årerne fortsat skaber positive resultater.

I januar 2018 blev jeg interviewet til HK ang. mit liv som selvstændig. Du kan læse artiklen via dette link: Privatbladet – HK (s28-29)